top of page
  • Writer's pictureIlkka Hanskin Luontoverkko

luontoverkon uudet verkkosivut

Päivitetty: 13. toukok. 2020


Tervetuloa Ilkka Hanskin Luontoverkon uudistuneille verkkosivuille!
Tänään 14.2.2020 on tasan 67 vuotta Ilkka Hanskin syntymästä.

Ilkka Hanski oli yksi kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia tutkijoita ja maailman merkittävämpiä ekologeja, joka tunnetaan erityisesti metapopulaatiobiologian tutkimuksista.


Luonnonsuojelu oli Ilkalle erittäin tärkeä aihe. Kuollessaan pitkäaikaiseen sairauteen vuonna 2016 Ilkka jätti perheelleen mielenkiintoisen perinnön: perustaa Virolahdelle luonnonsuojelualueiden verkosto. Ilkka Hanskin Luontoverkkoon kuuluu nyt useita alueita metsälaikuista soihin ja saariin, ja Luontoverkkoon etsitään jatkuvasti uusia alueita.
Ilkka Hanskin Luontoverkon verkkosivujen tarkoitus on jakaa tietoa Luontoverkosta sekä luonnonsuojelusta yleisesti. Sivuilta löydät tietoa Luontoverkon periaatteista sekä Luontoverkkoon kuuluvista alueista. Luontoverkon laajetessa sivuja päivitetään ja uusista alueista tiedoitetaan.


Olemme myös halunneet avata Luontoverkon sivuille blogin, josta toivomme tulevan monipuolinen, luontoa eri näkökulmista käsittelevä alusta.


Toivomme Ilkka Hanskin Luontoverkon sivujen viestittävän luonnonsuojelun tärkeydestä sekä ajankohtaisuudesta niin luonnon monimuotoisuudelle kuin ihmisten hyvinvoinnille.
Ilkka Hanskin perhe helmikuussa 2020.

167 katselukertaa

Comments


bottom of page